jueves, 4 de noviembre de 2010

Conte Viatger.

Ja hem començat l'activitat del "Conte viatger",com ja sabeu és un conte que viatge per les diferents cases i cada fillet amb l'ajuda dels seus pares ha de seguir la història.
Hem fet molta feina en equip per poder començar-lo:
Primer vam rebre un regal amb una carta,era el nostre conte,però no tenia ni dibuixos ni lletres,en Dumbo,la nostra mascota ens demanava ajuda per fer el conte.
Després cada fillet/a va fer els personatges que voliem pel nostre conte.Un altra dia entre tots triam quin són els personatges més xulos.I per taules ens posam d'acord per posar el nom , i els hi explicam als nostres amics perquè hem triat aquest nom.

Finalment cada taula ha de fer la tapa del conte viatger.Ufffffff quina feina,ens hem de posar d'acord per dibuixar el que volem,per pintar i per posar el títol.La veritat és que ens ha costat un poc posar-nos d'acord,però ho hem aconseguit i així de xules han quedat les poartades del nostre conte.

ENS HA AGRADAT MOLT FER FEINA EN EQUIP!!!Mirau,mirau aquest és el nostre conte,ara us toca a vosaltres ajudar-nos per seguir la història!!!Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario