sábado, 18 de diciembre de 2010

Festival Nadal 2010

Dimarts dia 16 vam celebrar el festival de Nadal,ens vam disfressar de Pastorets i vam cantar la cancó " Allà dalt de la muntanya",va ser un gran èxit, ho vam fer moooooooolt bé, ens van venir a veure tots el papàs,avis,concus... Gràcies a tots!! També moltes gràcies a la nostra mestra de música, na Natalia, sense ella no ho podríem haver fet tan bé.

La hora del cuento

Com cada setmana dimarts 14 van tenir la visita d'en Jacobo i na Cristina,concus de na Lucía,que ens van venir a contar el conte "El gran reino del azul mojado", un conte gegant i molt màgic.Ens vam poder disfressar tots de difierents personatges, i partcicipar en el conte.
Ho vam passar molt bé!! Gràcies Jacobo i Cristina,per compartir amb noltros aquest moments.

domingo, 12 de diciembre de 2010

Festa de La Immaculada.

Dimecres dia 8 vam celebrar la festa de La Immaculada,al cole vam fer una gran festa,xocolatada,jocs,una pallassa... vam fer un concurs i a la classe vam dibuixar na Maria Immaculada,les guanyadores del concurs van ser n'Alicia i n'Aina.
ENHORABONA A LES DUES!!!

sábado, 4 de diciembre de 2010

Calendari d' advent.

Ja esteim preparant el Nadal!!! per això hem fet un gran calendari d'advent,que ens ha quedat xulíssim.
Per fer-lo hem tingut que treballar per equips,cada taula ha decorat una capsa de sabates amb motius nadalencs,amb totes les capses hem fet un arbre de Nadal molt gros,i cada dia a les 15:00 ens reunim a l'entrada del parvulari per obrir una capsa,ens fa molta il.lusió descobrir la sorpresa que hi ha dins: un conte, un poema,una abraçada,una xocolatina....

Activitats de la Tardor.

Ara que prest acaba la Tardor us explicarem algunes de les activitats
que hem fet:
Hem observat elements de la tardor, i després els vam dibuixar.Hem fet simetríes de la tardor, hem treballat el quadre de'n Gustav Klimt " L'arbre de la vida",primer el vam dibuixar i després cadascun va fer el seu.També ens va agradar fer Bolets i per acabar el projecte de la tardor vam fer una activitat, "Boletets",vam anar d'excursió i n'Eva,la monitora ,ens va explicar moltes coses dels Bolets de Menorca.Ahh també vam aprendre una poesia de la tardor, però un poc difícil.
Hem xalat molt a la Tardor, esperem que les altres estacions siguin tan divertides i enrequidores com aquesta.